Posted on

Impactul pe care inteligența artificiala il are asupra forței de munca, Top 10 job-uri automatizate de IA

Intr-o lume in care tehnologia evolueaza rapid, e important sa fim conștienți de impactul pe care inteligența artificiala il are asupra forței de munca. Cu toate acestea, trebuie sa ne amintim ca IA nu inlocuieste locurile de munca, ci le transforma. In curand, anumite job-uri vor fi automatizate de IA, dar acest lucru va deschide noi oportunitati si va permite oamenilor sa se concentreze pe activitati care necesita abilitati umane unice, cum ar fi creativitatea si intuitia.

La LEW.RO, ne concentram pe dezvoltarea si implementarea tehnologiei IA in mod responsabil, astfel incat sa putem crea oportunitati noi si sa ajutam la transformarea forței de munca. Ne concentram pe crearea si optimizarea job-urilor care vor fi in mare cerere in viitor, cum ar fi expertii in IA, analistii de date si specialistii in automatizarea proceselor.

Suntem increzatori ca prin munca noastra, vom contribui la crearea unui viitor mai bun pentru forța de munca, prin crearea de noi oportunitati si prin ajutarea la transformarea job-urilor existente.

Top 10 job-uri automatizate de IA:

  1. Operatori de call center
  2. Lucratori din domeniul bancar
  3. Lucratori din sectorul financiar
  4. Lucratori din sectorul de asigurari
  5. Lucratori din sectorul transporturilor si logisticii
  6. Lucratori din sectorul hotelier si al restaurantelor
  7. Lucratori din sectorul retail
  8. Lucratori din sectorul productiei
  9. Lucratori din sectorul serviciilor medicale
  10. Lucratori din sectorul administrativ si de suport