Startups Accelerator

Business & Startup Consulting

Have you ever thought that there is something missing from your life although you have a lot? 

You go to your daily job where you learnt to do your best but still, you feel you could do more? 
 
Maybe it’s a dream from your teenage years which hasn’t come true or maybe you know that life is more than just work and a fixed-working schedule but you don’t know where to start? 
 
If you answered Yes to the  questions then yes, you need to make a change in your life. 
 
Well, if you are eager to explore new opportunities and bring your projects to life, then you need a guide, a person who can be at your side through the entire process from an idea to its implementation. 
 
In most of the cases, things are not so hard as they seem, they just lack clarity and a guide can help you also with this. 
 
Don’t miss the chance to call us now and schedule a meeting!

The Best Experience Ever

Testimonials

 

Alexandra – Project Manager – Education sector

It’s interesting, because it’s not really mentoring. It’s personal and up-close and by the end of it, you get to see the world with different eyes, without knowing you where in a session. It is more like a deep conversation about your worst nightmare, with an old friend, that cares and that wants to help you improve… for you. It’s selfless. It’s Stefan.

L. C. – Managing Partner – Automotive sector

Cel mai mult mi-a plăcut să primesc răspunsuri la propriile mele întrebări, la orice nivel. Am fost surprinsa în mod placut de aplicabilitatea, consistenţa şi varietatea conţinutului, de mediul familiar, linistit, relaxat, propice dezvoltării şi de energia primita. Consider că acesta este Model al Procesului de Consultantă!

Ana Maria – Entrepreneur – Education sector

Stiam ca vreau ceva, dar exact nu stiam ce anume… Inainte de a-l cunoaste pe Stefan aveam ideile confuze in ceea ce priveste intoarcerea mea in tara, ce imi doresc sa fac si de unde pornesc?! Cu ajutorul sfaturilor lui pe intelesul meu, am reusit sa fac ordine in planurile mele de viitor, perspectivele si resursele pe care le am pentru a usura imbunatirea aspectelor din viata mea, si mai ales deschiderea unei afaceri pe cont propriu astazi. Am un punct de pornire datorita suportului primit.

Gabriela – Medical doctor – Pharmaceutical sector

Prin abordarea deschisa, apropiata sufletului, Stefan reuseste sa schimbe lentila prin care privim viata, apoi sa-ti definesti dorinta, scopul, rezultatele si in final calea proprie. Si reuseste de fiecare data intrucat crede in el, crede in oameni si, mai presus de orice, crede in capacitatea noastra, a fiecaruia, de a ne dezvolta.

Andreea – University professor 

Stefan, în câteva cuvinte, este omul zilelor în care trăim. Permanent informat, deschis provocărilor profesionale dintre cele mai diverse, cu o capacitate de adaptare deosebită, spontan, cu viziune de ansamblu și, poate și pentru că este de formație matematician-informatician, cu soluții elaborate în timp util. O altă calitate importantă a lui Stefan, de data aceasta o calitate care nu este legată neapărat de „zilele noastre”, este aceea de a fi în permanență „à l’écoute des autres”, gata să ajute. Ii doresc pe această cale succes în continuare.

Luiza – Expert – Education sector

Stefan este o persoana activa, interesata de domeniile cunoasterii si generoasa cu toti cei din jur, prin mentoring el ajuta cu adevarat persoanele aflate in situatii delicate, in primul rand prin tehnici de crestere a calitatii relatiilor. El reuseste sa aplice metodele mentoring-ului fiind un adevarat sustinator al oamenilor si al ideilor acestora.

V. S. – Contractor – Marketing sector

It has been a pleasure working with Stefan, who has been an experienced, driven, and diligent business partner, complete with a very strong work ethic.

R. P. – Project Manager – IT multinational company

Sedinta mi s-a parut binevenita pentru a invata putin despre cum sa fac consultanta cu ceilalti. Iar una din metode este prin exemplul propriu. Cateva din intrebarile mele si-au gasit raspuns, astfel ca acum disting mai bine ce e in controlul meu si ce nu. In plus, stiu caror actiuni ar trebui sa le dedic mai mult timp si energie: celor cu finalitate pe termen lung si nu neaparat celor mai stringente, care oricum isi gasesc solutii de moment si care primesc cooperarea necesara data fiind prioritatea lor.


Discover more from LEW.RO Software Solutions

Subscribe to get the latest posts to your email.